середа, 31 жовтня 2018 08:09

Насувається потужна магнітна буря: коли очікувати небезпеку

Насувається потужна магнітна буря: коли очікувати небезпеку
На початку листопаду Землею прокотиться потужна магнітна буря. Фото: 5 канал

Сильна магнітна буря накриє Землю на початку листопада.

Коливання першого рівня відчуємо 3 листопада. Також вони будуть 4, 5, 6, 9 і 11 листопада, повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Всім метеозалежним людям рекомендується стежити за наближенням періодів підвищеної геомагнітної активності. Варто завчасно скасувати будь-які дії, здатні привести до стресів. У цей час потрібно скоротити всілякі емоційні і фізичні навантаження, відпочивати і перебувати в спокої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Температурні гойдалки, перший сніг та мороз: якою буде погода у листопаді

Щоб полегшити вплив магнітної бурі на організм, потрібно відмовитися від алкоголю і важкої їжі, частіше влаштовувати прогулянки, пити більше води, уникати важких фізичних навантажень і раніше лягати спати.

Останній потужний метеоудар був 19 жовтня. Він сягав 1-го рівня.

На метеочутливих людях вплив магнітної бурі може проявитися у вигляді головного болю, запаморочення, слабкості, перепадів настрою, апатії й підвищеної дратівливості. Зросте ризик появи серцевого нападу й інсульту.

Зараз ви читаєте новину «Насувається потужна магнітна буря: коли очікувати небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі