четвер, 14 лютого 2008 09:34

На Житомирщині пенсіонери кидаються під поїзди

У Житомирській області за тиждень під колесами поїздів загинули двоє пенсіонерів, повідомляє з посиланням на прес-службу МНС України в Житомирській області.

За даними працівника прес-служби, Сергія Уланова, "минулої суботи, 9 лютого, близько 16-ти години на третьому кілометрі залізнодорожнього перегону Коростень-Подільский під локомотив товарняка кинулася 90-річна пенсіонерка".

Він зазначив, що швидкість поїзда була невисокою, проте від несподіванки машиніст зупинити його не зміг.

Причиною такого вчинку, за словами Уланова, сусіди потерпілої вважають депресію від хвороб і неувагу рідних, на що вона неодноразово скаржилася.

В понеділок, 11 лютого, швидкий поїзд N62 "Санкт-Петербург - Кишинів" збив літню людину.

За словами представника прес-служби, "трагедія сталася на перегоні "Ушомір-Коростень" біля пасажирської платформи "Чолівка".

Очевидці, які знали постраждалого, стверджують, що дідусь практично нічого не бачив і не чув, а по коліях він йшов в газконтору. Машиніст сигналив, а потім загальмував.

Уланов також зазначив, що впродовж останніх двох років більше десяти людей загинуло під колесами поїздів на Житомирщині, ще декілька були смертельно травмовані при падінні з рухомих вагонів, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині пенсіонери кидаються під поїзди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі