понеділок, 23 березня 2020 19:35

На Закарпатті зафіксували перший випадок коронавірусу

  Коронавірус виявили у 68-річної жінки. Фото: Reuters
Коронавірус виявили у 68-річної жінки. Фото: Reuters

У Мукачево Закарпатської області зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Covid-2019 виявили у 68-річної жінки, чоловік якої повернувся з Італії. Це перший випадок коронавірусу на Закарпатті, пише журналіст Віталій Глагола у Telegram.

"Сьогодні у Мукачеві зафіксовано перший лабораторно підтверджений випадок на COVID-19. Це підтвердили у Мукачівській міськраді. Це 68-річна жінка із мікрорайону Підгоряни. Її чоловік повернувся з Італії 20 березня", - сказано у повідомленні.

Жінка спочатку звернулась до сімейного лікаря телефоном. В результаті було прийнято рішення про необхідність тестування, результат якого виявився позитивним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб сиділи вдома: Польща запустила гру для студентів

"Стан жінки стабільний, її везуть в Ужгород в Закарпатську обласну інфекційну лікарню каретою швидкої допомоги. Чоловік знаходився на самоізоляції, проте жінка відвідала церкву 20 та 21 березня", - зазначив журналіст.

 

В Україні патологоанатоми перевірять зразки всіх пацієнтів, які померли від пневмонії, щоб визначити, чи хворіли вони на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті зафіксували перший випадок коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі