неділя, 27 березня 2022 14:42

Спецтема: Війна Росії проти України

На їх руках кров тисяч українців: вирахували артилеристів, які нищать Україну
15

В Україні воюють окупанти з брянського 856-го самохідного артилерійського полку. Їх уже починають шукати батьки.

Російські артилеристи є найкривавішими військовими злочинцями війни. Обстрілюючи міста, вони вбивають тисячі українців, йдеться у матеріалі "Слідство.Інфо". Журналісти видання знайшли дані та особисту інформацію частини артилеристів РФ, які нищать Україну.

Серед ідентифікованих окупантів є командири та рядові солдати. Більшість із них вимкнули свої мобільні телефони за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Це доводить те, що брянські артилеристи знаходяться в Україні.

"Полонені росіяни неодноразово казали, що напередодні війни їх керівництво забрало телефони у бійців, яких відправили знищувати Україну", - вказується у матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Затрофеїли" – ЗСУ відбили в окупантів потужну зброю

ПАВЛО БОРТНІКОВ, 19 РОКІВ

Рядовий брянського полку родом із Нижнього Новгорода. Влітку торік він пішов на строкову службу в армію, а згодом підписав контракт.

Автор: slidstvo.info
 

Із 1 березня окупанта розшукує матір Юлія. Із проханнями допомогти знайти сина вона написала у одну із військових груп, створених у соцмережі "Вконтакте".

Автор: slidstvo.info
 

Батько загарбника Анатолій Бортніков – колишній військовий. Вказує, що сам воював за РФ під час другої чеченської війни. Також на його сторінці багато фотографій із застіль та відпочинку з шашликами.

Автор: slidstvo.info
 

БОГДАН МЕЩЕРЯКОВ, 24 РОКИ

Лейтенант загарбників народився у Самарі. Має кількох братів. На сторінці у "Вконтакте" пише, що його головна мета життя – "Вдосконалення світу". Востаннє Мещеряков заходив у соцмережу за два тижні до вторгнення в Україну.

Автор: slidstvo.info
 

Батько окупанта Сергій Мещеряков – підтримує бойовиків терористичної "ДНР". Розповсюджує на своїй сторінці російські пропагандистські відео.

Автор: slidstvo.info
 

РУСЛАН ЗУБКОВ, 38 РОКІВ

Це капітан російської армії. Родом із Новгородської області, має рідного брата та двох дітей. На його сторінці у "Вконтакте" багато фотографій із російських морських курортів. Судячи зі світлин, Зубков полюбляє зловживати алкоголем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пташка" доліталася: біля Ізюму ЗСУ знищили новітній винищувач окупантів

Автор: slidstvo.info
 

ІЛЛЯ ЄРОХІН, 28 РОКІВ

Лейтенант загарбників навчався у Санкт-Петербурзькому ракетно-артилерійському коледжі. Після його закінчення почав служити у брянському полку. Нині Єрохін командує взводом артилеристів, за даними української розвідки.

Автор: slidstvo.info
 

Його дружина Анастасія закрила загальний доступ до свого профілю у "Вконтакте". На аватар поставила літеру Z у кольорах георгіївської стрічки.

Автор: slidstvo.info
 

РУСТАМ МУХАМБЕТОВ, 31 РІК

Це теж командир взводу артилеристів, лейтенант. Перед тим, як підписати контракт із армією, він навчався в Івановському державному хіміко-технологічному університеті.

Автор: slidstvo.info
 

Поки Рустам воює в Україні, його батько публікує пропагандистські картинки накшталт "храни вас бог, парни", а також тужить за Радянським Союзом.

Автор: slidstvo.info
 

ТАГІР ГАДЖИКУРБАНОВ, 31 РІК

Він командує реактивною батареєю в брянському полку, капітан. В армії РФ служить більше 10 років. Має братів та сестер.

Автор: slidstvo.info
 

Полюбляє переглядати російські сайти знайомств, де підписується "небесным ангелом" або "тигром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні масово протестують проти окупантів, людей намагаються розігнати

РОМАН КАЗАКОВ, 46 РОКІВ

Старший прапорщик служить у російській армії вже більше 20 років. Полюбляє викладати фотографії із відпочинку та військової частини.

Автор: slidstvo.info
 

На його сторінці є світлина гаубиці. З неї, ймовірно, зараз іде обстріл українських міст.

Автор: slidstvo.info
 
З 24 лютого по 26 березня Росія втратила у війні близько 16600 військових. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.
Зараз ви читаєте новину «На їх руках кров тисяч українців: вирахували артилеристів, які нищать Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі