вівторок, 03 липня 2007 14:33

На в"їздах у Київ з"являться 6 постів ДАІ

Міністерство внутрішніх справ вирішило поновити роботу 6 контрольно-пропускних пунктів Державної автомобільної інспекції на в"їздах у Київ в 2007 році.

Про це заявив начальник служби організації дорожнього руху Головного управління Державної автомобільної інспекції в Києві Володимир Камський.

З його слів, це в"їзди з боку Житомирського, Обухівського, Вишгородського, Одеського, Броварського й Бориспільського напрямків.

Камський зазначив, що в цією метою в ДАІ створюється окремий підрозділ з 92 осіб, які працюватимуть на цих постах. Завдання постів - охорона громадського порядку на дорогах.

Крім того, ДАІ вважає, що біля цих постів необхідно створити транспортні термінали - комплекси, що включають об"єкти сервісу, автозаправні станції, станції техобслуговування й охоронювані стоянки.

Камський повідомив, що такі пости існували раніше, однак в 2005 році були ліквідовані через їхню неефективність, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «На в"їздах у Київ з"являться 6 постів ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі