четвер, 11 лютого 2010 10:32

На тілі Майкла Джексона не було живого місця (ФОТО)

Коронер Лос-Анджелеса опублікував повний звіт про результати розтину тіла "короля поп-музики" Майкла Джексона, який помер в червні 2009 року, згідно з яким музикант був убитий передозуванням пропофолу (сильнодіючого анестетика).

Раніше особистий лікар Джексона кардіолог Конрад Мюррей, який в минулий понеділок не визнав себе винним за звинуваченням в неумисному вбивстві співака, повідомив, що зробив "поп-ідолу" ін"єкцію пропофолу, щоб допомогти йому заснути.

Проте, за словами фахівця з анестезіології лікаря Сельми Калмз, яка була найнята в якості консультант, на її пам"яті "не було випадків використання пропофолу для полегшення безсоння", йдеться в звіті.

Окрім пропофолу в крові Джексона були виявлені седативні препарати ледокаїн, діазепам, нордіаземпа, лоразепам і мідазолам, а також препарат ефедрин, який використовується при нарколепсії та депресіях.

Між тим, в пресі оприлюднена схема ран на тілі Майкла Джексона. На ній видно як мінімум 13 місць, куди співакові робилися ін"єкції. Під час аутопсії також з"ясувалося, що волосся Майкла все-таки було перукою.

Також в суді були оприлюднені звіти коронерів з місця смерті співака. У будинку Майкла був виявлений зелений балон з киснем, прописані лікарем ліки, медичне устаткування, коробка з катетерами, одноразові голки і проспиртовані тампони, а також закрита ємність з сечею. При цьому кисневий балон був порожній, медичне устаткування відключене, і ніякі монітори не контролювали стан пацієнта.

Нагадаємо, "Король поп-музики" помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в орендованому будинку в Лос-Анджелесі. Поряд з ним у момент смерті знаходився Конрад Мюррей, якому тепер загрожує до чотирьох років тюремного ув"язнення, якщо суд визнає його винним.

РИА "Новости", Daily Mail, Starslife

Зараз ви читаєте новину «На тілі Майкла Джексона не було живого місця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі