вівторок, 11 травня 2010 14:01

На Тернопільщині автобус розтрощив легкове авто (ФОТО)

На об"їзній дорозі неподалік міста Бучач Тернопільської області зіткнулися мікроавтобус та "Деу-Ланос".


Внаслідок ДТП 26-річний водій автівки загинув, а троє пасажирів – 20-річна дівчина, 21-річний та 30-річний чоловіки - потрапили до реанімації Бучацької районної лікарні.

Про це Gazeta.ua повідомив старший інспектор УДАІ УМВСУ в Тернопільській області майор міліції Микола Лецкалюк.

Аварія сталася близько 7:30 ранку у п"ятницю, 7 травня. Мікроавтобус "Iveco" із чотирма пасажирами здійснював міжміський рейс за маршрутом "Тернопіль- Івано-Франківськ". Сірий "Деу" із трьома пасажирами їхав до Тернополя.

"Причину аварії ще встановлюємо. Водій мікроавтобуса стверджує, що їхав по своїй смузі. Але по слідах шин видно, що він виїхав на зустрічну. Тоді і сталося лобове зіткнення. Деу розбите ущент, його водій загинув, а пасажири із важкими травмами – у лікарні. Тому їх запитати ми не можемо", - розповів у коментарі Gazeta.ua Микола Лецкалюк.

За словами старшого інспектора, дорога там рівна. Того дня було сухо. Тому погодні умови або вибоїни не розглядають як версії причини аварії.

Від удару у мікроавтобусі відірвалося одне із сидінь, а також поручні. Люди не постраждали.

"Виявилося, що бус перероблений із вантажного. Сидіння закріплені ненадійно, розміщені занадто близько одне від одного. Деякі із сидінь закриті пластиком замість скла. Добре, що у салоні не було багато пасажирів. Інакше все могло закінчитися значно трагічніше".

Як стало відомо Gazeta.ua, загиблий 26-річний Михайло жив у райцентрі Борщів. Був безробітним. Машина належала не йому, а 21-річному Андрію із села Вовківці Борщівського району. Хлопець їхав на місці пасажира. Отримав струс головного мозку, забиту рану лобної ділянки, рвану рану стегна та забій грудного відділу хребта.

ФОТО: УДАІ УМВСУ в Тернопільській області.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині автобус розтрощив легкове авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі