пʼятниця, 25 лютого 2022 14:49

Спецтема: Війна Росії проти України

На спецрахунок підтримки ЗСУ за добу надійшло майже $10 млн

На спецрахунок підтримки ЗСУ за добу надійшло майже $10 млн
На потреби ЗСУ за першу добу перерахували понад 300 млн грн. Фото: mil.in.ua

Майже 300 млн гривень за одну добу надійшло на спецрахунок Національного банку, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Це близько $10 млн.

Таку інформацію оприлюднили на офіційному каналі МВС України.

Кошти на спецрахунок надходили як від бізнесу та громадян України, так і від міжнародної спільноти (зокрема з країн ЄС, США, Канади, Британії тощо).

"Ми вдячні кожному, хто знайшов можливість підтримати Українську Армію. Цінуємо вашу підтримку, вона дуже важлива в цей час. І разом віримо у Збройні Сили України", – сказав Голова Національного банку України Кирило Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ: волонтери просять допомогу для медиків на передовій

Національний банк звернувся до банків України з проханням не стягувати з клієнтів комісію за зарахування коштів на спецрахунок, адже кошти спрямовуються на допомогу Збройним Силам України.

Національний банк відкрив спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів на потреби армії у зв'язку з уведенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

Зараз ви читаєте новину «На спецрахунок підтримки ЗСУ за добу надійшло майже $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі