середа, 05 вересня 2007 18:56

На собаку, що успадкував $12 млн., подають до суду за нанесення укусів

Служниця американського мільярдера Леони Хелмслі на прізвисько "Королева скупості", що померлої в серпні і заповіла 12 мільйонів доларів своїй болонці, збирається подати на собаку до суду. Замфіра Сфара, що працювала домогосподинею у Хелмслі, звинувачує мальтійську болонку на ім"я Trouble (Неприємність) в нанесенні їй укусів.

За твердженням відставної служниці, яка пропрацювала в будинку Хелмслі три місяці в 2004 році, Trouble кусала її десятки разів, і Сфара досі страждає від одного з укусів, так що вимушена носити пов"язку на правій руці. Неспокійний песик, за словами Сфари, також накидалася на охоронців господині, медсестру і одного з відвідувачів готелю.

Син позивальниці Ремус Піп заявив, що сім"я веде переговори з юридичною фірмою про порушення ще однієї справи проти трастового фонду, в якому зберігаються призначені для Trouble гроші. "У цього пса є гроші. Ці гроші будуть відібрані у цього собаки", - сказав він. Раніше Замфіра Сфара вже намагалася добитися через суд компенсації збитку, нанесеного укусами. Позови, подані проти "Королеви скупості" при її житті, не були задоволені судом.

Болонці належить поборотися не тільки за гроші, які у неї хочуть відібрати, але і, можливо, за нового господаря. З"ясувалося, що наглядати за нею, згідно з заповітом, повинен брат "Королеви скупості" Алвін Розенталь. Але він не хоче жити з Неприємністю, повідомляє британська газета TThe Daily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «На собаку, що успадкував $12 млн., подають до суду за нанесення укусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі