середа, 16 вересня 2009 12:41

На проспекті Путіна в Грозному підірвалась терористка-смертниця

На проспекті Путіна в Грозному підірвалась терористка-смертниця

Вибуховий пристрій, який спрацював вранці 16 вересня в центрі Грозного, в дію привела терористка-смертниця.

В результаті теракту було поранено шість чоловік - двох співробітників ДПС і четверо цивільних осіб. Постраждалі госпіталізовані. Як повідомили співробітники органів правопорядку, встановити особу смертниці на даний час неможливо, оскільки від її тіла залишилися лише фрагменти.

Вибух на перетині проспектів Путіна і Миру, недалеко від Будинку моди, відбувся в Грозному у середу близько 10:40 ранку.

Представники МВС Чечні розповіли агентству, що близько 10:35 ранку співробітники дорожно-патрульной служби помітили на вулиці жінку, вигляд якої здався їм підозрілим. Вони попросили її показати документи, і у цей момент жінка, що виявилася терористкою, привела в дію вибуховий пристрій.

В результаті вибуху запалала припаркована на перехресті машина ДПС. Як розповіли очевидці, в автомобілі почали вибухати боєприпаси. Крім того, вибухом була пошкоджена "Газель", що знаходилася поряд з місцем події.

На місці вибуху працюють криміналісти і співробітники спецслужб. Влада Чечні поки не виступила із заявою з приводу теракту.

РІА Новости

Зараз ви читаєте новину «На проспекті Путіна в Грозному підірвалась терористка-смертниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі