вівторок, 02 березня 2010 12:29

На похорон Владислава Галкіна ледь знайшли гроші

На похорон Владислава Галкіна ледь знайшли гроші

На похорон заслуженого артиста Росії Владислава Галкіна не знайшлося грошей ані у сім"ї актора, ані у союзу кінематографістів.

2 березня на Троєкуровському кладовищі столиці пройде похорон відомого артиста Галкіна. За бажанням сім"ї артиста публічного прощання з Владиславом не буде. На відспівування в храмі біля Нікітських воріт пускатимуть тільки найближчих.

Чому було ухвалено таке рішення, пояснила колега Влада актриса Яна Поплавська.

"Гроші на похорон Влада зібрали його друзі. У Союзі кінематографістів Росії в матеріальній допомозі нам відмовили, - пояснила Поплавська. - Зараз такий час, коли ані звання, ані заслуги не мають ніякого значення. Ніхто нікому нічого не винен. І якщо немає спонсорів, багатих друзів або родичів, людині, нехай навіть найзаслуженішій, розраховувати нема на що".

"Народного артиста СРСР В"ячеслава Тихонова ховали у борг. На що тоді сподіватися Владу Галкіну, у якого немає таких заслуг перед кінематографом? - продовжила актриса. - Хоча він був членом союзу, заслуженим артистом Росії, кумиром багатьох, відомою людиною... Коли я намагалася навести ці докази, в Союзі кінематографістів мені відповіли, що вони сильно витратилися на похорон Володимира Мотиля..."

Нагадаємо, напередодні експерти оголосили попередню версію причини смерті 38-річного актора. На думку фахівців, харчове отруєння значною кількістю алкоголю викликало порушення діяльності та відмову життєво важливих органів. Нагадаємо, що в кімнаті, де знайшли Владислава Галкіна, знаходилося декілька порожніх пляшок з-під спиртного.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «На похорон Владислава Галкіна ледь знайшли гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі