четвер, 10 квітня 2008 09:26

На півночі Іраку вибух двох замінованих автомобілів забрав життя чотирьох людей

Не менше чотирьох людей загинули, 20 отримали поранення в центрі Мосула, на півночі Іраку, в результаті вибуху двох замінованих автомобілів. Теракти були здійснені з невеликою різницею в часі в середу ввечері.

За інформацією силових структур, об"єктом атаки екстремістів став поліцейський патруль. Серед загиблих - троє правоохоронців і випадковий перехожий.

Крім того, в середу в Іраку, повідомили представники військового командування США, було убито двоє американських військовослужбовців. Вони загинули в двох не пов"язаних між собою інцидентах.

У комюніке вказується, що перший солдат став жертвою підриву автомобіля на міні на північному сході Багдада. Другий солдат загинув при аналогічних обставинах в провінції Салах-ад-Дін, на північ від Багдада.

Пізніше в середу від отриманих у вівторок поранень помер ще один військовослужбовець США, ставши 4030-м загиблим американцем з початку війни в Іраку, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «На півночі Іраку вибух двох замінованих автомобілів забрав життя чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі