четвер, 08 вересня 2022 06:00

На кого чекають нова посада й високі заробітки – гороскоп на 8 вересня

На кого чекають нова посада й високі заробітки – гороскоп на 8 вересня
Успішною буде викладацька діяльність та консультативна практика. Фото: pixabay.com

8 вересня порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи й громадської діяльності. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ваші організаційні й ораторські здібності помітять, – каже астрологиня. – Успішною буде викладацька діяльність і консультативна практика. Починається найкращий період вересня. Багато вдаватиметься. Одружуйтеся, народжуйте дітей. Нащадки будуть талановитими. Виховання і турбота про них принесуть задоволення. Відкладіть придбання нової квартири. Покращуйте житло, яке вже маєте. Кар'єрне зростання не за горами. На Тельців, Терезів і Стрільців чекають нові посади й підвищення заробітків".

Овен

Загострюються сімейні конфлікти. Якщо вчасно не налагодите діалог і не звернетеся до психолога – розлуки не уникнути.

Телець

Не перекладайте відповідальність за дітей на плечі родичів і няньок. Більше часу присвятіть їхньому навчанню та вихованню. Довідайтеся, з ким вони спілкуються. Тоді зрозумієте мотиви неочікуваної поведінки.

Близнюки

Знадобляться гроші на оновлення техніки в оселі. Ремонту вона вже не підлягатиме. Уникайте стресових ситуацій. Частіше турбуватимуть судоми. Є ризик інфаркту.

Рак

Молодим парам не варто поспішати з народженням дітей. Проявлятимуться спадкові хвороби. Стежте за роботою ендокринної системи.

Лев

Вдома стосунки залишаються напруженими. Через це затримуватиметеся в офісі допізна, а одразу після повернення замикатиметеся у кімнаті.

Діва

Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Нашкодите собі. Серед них вдосталь суперників і заздрісників. Легко буде схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима прийде в Україну в листопаді: у яких областях сніжитиме

Терези

Зміни не забаряться. Проявіть себе як сильний лідер і непересічна особистість. Не зупиняйтеся на досягнутому. Записуйтеся на тренінги й майстер-класи.

Скорпіон

Стережіться заздрісних людей. Вони багато чого радитимуть. Тому допоможуть наламати дров. Довіряйте тільки собі. У магазині оминайте консультантів, які вмовляють придбати товар, якого не було у списку закупів.

Стрілець

Зростають вимоги керівництва до вас. Розмір зарплати залишається без змін. Задумаєтеся над звільненням.

Козеріг

Шукати нове місце роботи краще в інтернеті. Не погоджуйтеся на першу ліпшу пропозицію. Обирайте умови, які влаштовують.

Водолій

Довіряйте відчуттям. Умійте зачекати. Не відмовляйтеся від планів через зовнішні перепони. Велику роль у житті відіграють друзі. Не соромтеся звертатися по допомогу.

Риби

Не журіться. Скоро спочиватимете на лаврах і насолоджуватиметеся перемогою. Зараз треба докласти зусиль, щоб покращити знання та навички.

Вересень – перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів. Синоптики попередили, якої погоди чекати.

Зараз ви читаєте новину «На кого чекають нова посада й високі заробітки – гороскоп на 8 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі