понеділок, 17 квітня 2023 17:11

На Київщині підтопило тимчасову переправу, військові навели понтон
4

Показали понтонну переправу на Київщині
Фото: t.me/operativnoZSU
Показали понтонну переправу на Київщині
Показали понтонну переправу на Київщині
Показали понтонну переправу на Київщині

Військові інженерні підрозділи усувають наслідки негоди у Київській області.

Через руйнування дамби місцевого ставка в Іванкові Вишгородського району підтопило тимчасову переправу, повідомив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, передає Оперативний ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітневі хуртовини наробили лиха в низці областей: кадри потужної негоди

"Але попри природні перешкоди, в підрозділах Угрупування військ, що боронять Північний напрямок, є достатньо сил та засобів для їх подолання у найкоротші терміни. На даний час інженерними підрозділами ЗС України спільно з органами місцевої влади оперативно наведено понтонну переправу. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під'їздів до неї", – вказав він.

Природні катаклізми не заважають військовим на прикордонні Київщини.

"Підпорядковані нашому угрупованню військ підрозділи у разі необхідності здатні в стислі терміни виконати завдання щодо підвищення мобільності військ та своєчасно забезпечити переміщення особового складу, боєприпасів і військової техніки", – підсумував Наєв.

13 квітня в Іванкові на Київщині через опади розмило дамбу ставка. Вода впала у річку, яка проходить неподалік житлових вулиць. Водою підтопило дві вулиці.

4 квітня у Краматорську на Донеччині також сталося підтоплення.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині підтопило тимчасову переправу, військові навели понтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі