пʼятниця, 25 січня 2008 16:01

На Донеччині спростовують інформацію про групове самогубство ув"язнених

В управлінні виконання покарань в Донецькій області спростовують інформацію про групове самогубство в колонії N124. Про це агентство повідомив начальник відділу організації оперативної роботи УВП в Донецькій області Ігор Костілей.

"Даний факт повністю не підтверджується, ніяких спроб самогубства в даній установі не було. Адвокат Салов тут був, він приїжджав до засудженого, оскільки він є його довіреною особою у зв"язку з тим, що засуджений не згоден з вироком", - повідомив І.Костілей.

За його словами, дана інформація є нічим іншим, як "припущеннями адвоката Салова".

"Салов, по-перше, не міг бачити штир, це все його припущення. І звідки він отримав цю інформацію, на жаль, я не знаю, я з ним не спілкувався", - сказав І.Костілей.

За словами І.Костілея, ув"язнені не хочуть спілкуватися з представниками ЗМІ. "Ми самі сьогодні спілкувалися з Лукашовим (один з ув"язнених) - бажання спілкування з пресою у нього не було, він це відразу заявив. Він хворий. У нього болить шлунок", - сказав він.

Як повідомлялося, адвокат Сергій Салов заявив, що в четвер увечері йому подзвонив родич одного з ув"язнених і повідомив, що в колонії готується групове самогубство черезпостійні знущання над ув"язненими з боку адміністрації установи.

"Вчора я був там з 17 до 19, представився адвокатом, але мене не пустили. Сказали, що, мовляв, у нас нічого не сталося. Проте вранці все підтвердилося, я сам бачив штир, який стирчав з грудей на 3 сантиметри. Одного вже прооперували", - повідомив С.Салов, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині спростовують інформацію про групове самогубство ув"язнених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі