четвер, 11 листопада 2010 20:36

На Донеччині побили журналіста

На Донеччині побили журналіста

У місті Краматорськ Донецької області невідомі побили журналіста.

Як повідомили у Відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, сьогодні до чергової частини Краматорського міськуправління міліції звернувся співробітник одного зі ЗМІ м. Краматорська із заявою про притягання до відповідальності невідомих осіб, які побили його й розбили йому особистий фотоапарат, повідомляє УНІАН.

Згідно з повідомленням правоохоронців, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Із слів постраждалого журналіста було встановлено, що сьогодні о 14.00 на вул. Шкадінова він побачив бійку, що відбувалася між невідомими особами, й почав знімати її на фотоапарат у режимі "відео". Побачивши це, один із учасників конфлікту обурився й ударив журналіста в обличчя. Від удару журналіст впав на землю і розбив фотокамеру.

Наразі працівниками міліції проводяться заходи щодо встановлення винних осіб і притягнення їх до відповідальності, зазначили в обласному УВС.

У Москві в ніч на 6 листопада біля під'їзду власного будинку був побитий журналіст, співробітник газети "Комерсант" Олег Кашин.

Головний редактор видання Михайло Міхайлін вважає, що напад пов'язаний із професійною діяльністю журналіста.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині побили журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі