середа, 28 грудня 2016 01:33

На додаткові поїзди продають 300 тис. квитків

На зимові свята "Укрзалізниця" запровадила 36 додаткових поїздів у різних напрямках на 228 рейсів. На них пропонують понад 300 тис. квитків.

"На період новорічних та різдвяних свят "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди на популярних напрямках Дніпро – Львів, Київ – Ужгород, Київ – Чернівці, Київ – Суми та Київ – Хмельницький. Потяги курсуватимуть протягом 23 грудня-11 січня", - повідомляє сайт залізниці.

Збільшили періодичність курсування 8 цілорічних поїздів, які здійснять додаткові рейси в пікові дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові розпочались екскурсії різдвяним ретро-потягом

Залізничники продовжують відслідковувати попит на святкові перевезення. Квитки на додаткові поїзди та додаткові рейси цілорічних поїздів можна придбати через онлайн-сервіс Укрзалізниці та в залізничних касах.

З 11 грудня "Укрзалізниця"запустила новий графік руху пасажирських поїздів. У ньому 193 пари пасажирських поїздів далекого прямування. З них 107 - цілорічні склади, що на 10% більше, ніж було у попередньому році.

Передбачено 168 пар поїздів формування залізниць України, 14 пар - країн СНД, 12 пар – інших країн. Швидкі і прискорені поїзди становлять близько 80% від загальної кількості всіх пасажирських поїздів.

Зараз ви читаєте новину «На додаткові поїзди продають 300 тис. квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі