субота, 23 жовтня 2010 15:50

На Дніпропетровщині міліціонер застрелив старшокласника

На Дніпропетровщині міліціонер застрелив старшокласника
Дільничний інспектор Синельниківського міського відділу міліції (Дніпропетровська область) 23 жовтня на нічному чергуванні з охорони бюлетенів у селищі Старовишнівецьке поранив школяра і застрелив ще одного.

Про це йдеться вrnповідомленні департаменту зі зв'язків з громадськістю міністерство внутрішніх справ.

За версією міліції, під час одного з оглядів прилеглої до селищної ради території близько 2:00 міліціонер вийшов на вулицю і побачив 2 нетверезих старшокласників, які повертаються з дискотеки. 

Вони почали ображати його і спробували зав'язати бійку.

Незважаючи на попередження про можливість застосування вогнепальної зброї та 2 пострілів в повітря, молоді люди продовжили йти в атаку.

У свою чергу, страж правопорядку зробив три постріли по ногах одного з нападників.

У цей час, другий нападник, обхопивши працівника міліції ззаду за тулуб, намагаючись вихопитиr брою, однак, дільничний, переклавши пістолет у ліву руку з-під пахви вистрілив нападнику в область правого плеча. Поранення виявилося смертельним.

Товариш убитого старшокласника доставлений в лікарню.

За попередніми данимиrnекспертизи, в крові у міліціонера не знайдено слідів алкоголю та наркотичних речовин.

Синельниківська міжрайонна прокуратура попередньо визнала правомірними дії дільничногоrnінспектора міліції щодо застосування табельної вогнепальної зброї.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині міліціонер застрелив старшокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі