понеділок, 26 квітня 2010 13:59

На батьківщині Януковича міліціонери вивчають Закон Божий

На батьківщині Януковича міліціонери вивчають Закон Божий

У Горлівці Донецької області міліціонери раз на тиждень на заняттях зі службової підготовки зустрічаються з священним міста і вивчають Закон Божий. Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням, щочетверга в горлівській міліції відбуваються заняття службової підготовки, на яких працівники міліції вивчають не тільки основні нормативні документи, але й, наприклад, тактико-технічні характеристики бойової зброї, етичний кодекс міліціонера тощо. А буквально місяць тому за ініціативою начальника міського управління Вадима Кондакова особовий склад Горлівського гарнізону долучився до православ"я, відзначили в обласному ГУВС.

На заняттях тепер міліціонери можуть поповнити свої знання у сфері релігії, православ"я. Перша з таких тематичних бесід відбулася за участю настоятеля Свято-Благовещенського храму протоієрея Олександра Пеканова, потім з міліціонерами зустрівся єпископ Горлівський і Слов"янський Митрофан.

Кондаков відзначив, що співпраця Церкви та міліції здійснюється на добровільних засадах і метою подібних зустрічей є бажання правоохоронців "заповнити прогалину в духовних знаннях".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На батьківщині Януковича міліціонери вивчають Закон Божий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі