субота, 17 вересня 2016 14:50

На Яворівському полігоні під час нічних навчань загинув військовий

На Яворівському полігоні під час нічних навчань загинув військовий
zaxid.net

Солдат Андрій Протасевич загинув під час навчань на Яворівському полігоні у Львівській області. Це сталося 16 вересня близько 22:00. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

"На Яворівському полігоні під час нічних навчань загинув солдат Андрій П. За попередньою інформацією - від осколкового поранення в шию. На даний момент тіло загиблого знаходиться в морзі. Співчуття рідним і близьким", - написав Зінкевич.

Як повідомляє прес-служба оперативного командування "Захід", вогнепальне поранення військовослужбовець отримав внаслідок пробиття броні башти танка.

"На місці події силами медичної роти бригади було надано першу медичну допомогу та організовано евакуацію в медичний заклад. На жаль, під час здійснення евакуації військовослужбовець помер в кареті швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні прес-служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО загинув військовослужбовець - Міноборона

Відповідно до наказу командира військової частини призначене службове розслідування.

Нагадаємо, у Миколаївській області на полігоні Широкий лан виявили тіло військового з вогнепальним пораненням голови. Поруч знаходився автомат і гільза. Правоохоронці відкрили справу за статтею умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «На Яворівському полігоні під час нічних навчань загинув військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі