пʼятниця, 10 жовтня 2014 17:33

Ми всі стали раком і повторюємо: "Нехай Путін буде хорошим" - Джигарханян

Ми всі стали раком і повторюємо: "Нехай Путін буде хорошим" - Джигарханян
Фото: opolicii.ru

Джигарханян розповів про неправильні відносинах росіян з президентом країни, пише Гордон.

"Два три роки тому я зустрівся з Володимиром Путіним. Я йому сказав: "Росія - погана країна, тому що ви один нею керуєте". Знайшов в собі нахабство. Путін - глава держави, але крім його думки є друга, третя, навіть четверта! А сьогодні виходить, що ми всі, вибачте за грубість, стали раком і повторюємо: "Нехай Путін буде хорошим". Але він не може, для цього йому в обличчя треба правду сказати. Ми ж вибрали його керувати країною, значить, і вимагати з нього повинні: мовляв, це не продавайте, а он то давайте купимо. Отримали нарешті право ви-бо-ра ", - прокоментував Армен.

Також актор акцентував, що засуджує людей, які зносять пам'ятники Леніну в Україні.

"Ті, хто зніс, - дурні люди. Дурні! Скільки часу минуло, як Вашингтон очолював США? Більше 200 років, але нікому в голову не прийшло зруйнувати його пам'ятник. Не можна, безнадійно. Пам'ятники завжди будували. Нехай всі залишаться, це ж красива річ", - сказав Джигарханян.

Зараз ви читаєте новину «Ми всі стали раком і повторюємо: "Нехай Путін буде хорошим" - Джигарханян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі