середа, 09 червня 2010 17:17

Мусульмани спалили десятки вантажівок НАТО (ФОТО)
13

Фото: Фото: Reuters

Сьогодні рано вранці бойовики одного з проталібських угруповань скоїли зухвалий напад на конвой військ коаліції всього в десяти кілометрах від столиці Пакистану. Бойовики обстріляли і підпалили конвой вантажівок НАТО, що доставляв військову техніку для іноземного контингенту в Афганістані.

В результаті нападу загинули 6 осіб, ще 7 отримали поранення. Серед загиблих і поранених, імовірно, тільки місцеві жителі. За словами високопоставленого представника ісламабадської поліції Каліма Імана, в нападі брали участь до 12 бойовиків, пошуки яких почалися негайно.

Бойовики проталібських угруповань досить часто атакують автомобільні каравани з вантажами НАТО. Як правило, такі атаки відбуваються на півночі Пакистану, де проходить один з головних маршрутів доставки тилового забезпечення. Однак напад у середу було вперше скоєно настільки близько до столиці.

Зараз ви читаєте новину «Мусульмани спалили десятки вантажівок НАТО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі