пʼятниця, 02 лютого 2024 06:14

Потужний вітер і опади: оновили прогноз на п'ятницю

Потужний вітер і опади: оновили прогноз на п'ятницю
Вночі в столичному регіоні очікується невеликий мокрий сніг. Фото: pixabay.com

В Україні 2 лютого дещо потеплішає. Водночас пануватиме сильний вітер, місцями пройде невеликий сніг.

Сьогодні протягом дня буде хмарно з проясненнями, повідомляє Укргідрометцентр.

У Карпатах, на Закарпатті та сході країни буде невеликий мокрий сніг і дощ. На решті території опадів синоптики не прогнозують. На заході країни пориви вітру будуть сягати 15-18 м/с.

Температура повітря протягом доби становитиме від -2°С до +3°С. На високогір'ї Карпат стовпчики термометрів покажуть -1...6°С. Вдень на півдні країни температура підніметься до +1...6°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські полярники показали фото літа в Антарктиді

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Вночі там випав невеликий мокрий сніг. Вдень опадів не передбачається. Швидкість північно-західного вітру - 7-12 м/с.

В Київській області температура повітря вдень коливатиметься від -2°С до +3°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть 0...+2°С.

У суботу опадів в Україні, включно з Києвом, побільшає - очікується дощ та мокрий сніг із сильним вітром.

Шановні метеопати, зверніть особливу увагу на це метеорологічне ускладнення. Метеопати - люди, часом залежні від зміни погоди. У суботньому випадку - від коливань атмосферного тиску, сильного вітру, високої вологості повітря.

Зараз ви читаєте новину «Потужний вітер і опади: оновили прогноз на п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі