неділя, 13 січня 2013 12:59

Молоденька Діана в ліжку з хлопцем, пляшка віскі на вікні: скандальне фото продають на аукціоні

Знімок, датований 1981 роком, коли леді Ді була не принцесою, а юною Діаною Спенсер, відправиться на торги трохи пізніше в цьому місяці. Ймовірно, він був зроблений під час лижного відпочинку в Швейцарії в 1979 або 1980 році.

На знімку Діана лежить у ліжку, поруч з нею молодий чоловік, неподалік на підвіконні стоїть пляшка Johnnie Walker. Представники аукціонних торгів стверджують, що знімок вперше побачить світ на аукціоні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Знамениту сукню принцеси Діани купив чилійський музей за $277 тисяч

Ці слова підтверджує напис на знімку - Not to be publised ("Не публікувати"). На звороті стоїть печатка, датована 26 лютого 1981 року, тобто через 2 дні після заручин з принцом Чарльзом. Ця дата - день, коли фотографія була продана Daily Mail, виданню, яке в свою чергу, знімок ніколи не публікувало.

Однак 7 років тому фотоархів газети був придбаний приватною колекційною компанією з Нью-Йорка, яка збирає всілякі публікації, які мають історичну цінність, по всьому світу. Саме ця компанія, Caren Archive, і виставляє знімок на аукціон, який розпочнеться 17 січня і триватиме до 24. Початкова ставка за рідкісну фотографію з принцесою Діаною - 200 $.

За словами представника аукціонного дому, "фотографія пішла б приблизно за тисячу доларів, але відмітка зробить її куди дорожчою".

Зараз ви читаєте новину «Молоденька Діана в ліжку з хлопцем, пляшка віскі на вікні: скандальне фото продають на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі