середа, 17 серпня 2011 22:16

Німецька журналістка розкрила останню таємницю принцеси Діани

Німецька журналістка розкрила останню таємницю принцеси Діани

Незадовго до трагічної загибелі принцеса Уельська Діана і син єгипетського мільярдера Доді аль-Файєд таємно заручилася, стверджує німецька журналістка Тріксі Шоль. Журналістка розповіла про відвідини леді Ді та її коханим респектабельного курорту Монте-Карло за сім днів до того, як 31 серпня 1997 року вони розбилися в автомобільній катастрофі під мостом Альма в Парижі.

За словами Шоль, вона бачила, як 23 серпня 1997 року Діана вибирала в магазині обручку з діамантом, повідомляє газета The Daily Express. Вона зустріла принцесу Діану і аль-Файєда на вулиці в Монте-Карло вранці 23 серпня після того, як вийшла з магазину електротоварів. Жінка зі здивуванням спостерігала за принцесою, яка тримала за руку чоловіка, якого до того часу Шоль не бачила. Жодних охоронців поруч з ними не було.

Як зазначила Шоль, Діана була дуже красива і виглядала щасливою. Закохані поводилися так, ніби були самі в цілому світі. Вони нікуди не поспішали, прогулювалися не поспішаючи і розмовляючи про щось. За словами німкені, вона пішла за ними і бачила, як вони увійшли в ювелірний магазин біля готелю "Ермітаж", де Діана вказала на якусь прикрасу у вітрині. Раніше висувалася версія, що в момент загибелі на пальці принцеси була обручка, і вона була таємно заручена з Доді аль-Файєдом.

В ході розслідування загибелі пари, проведеного в 2007 році, власник паризького ювелірного магазину Альберт Репоссі заявив, що пара справді збиралася побратися. За словами Репоссі, він таємно зустрічався з Доді і Діаною в одному з готелів у Сен-Тропе на півдні Франції, щоб показати їм замовлену раніше обручку. Пізніше ювелір спростував свої свідчення.

Повідомляючи нові подробиці останніх днів життя принцеси Діани і Доді, Шоль пояснила, що раніше не розповідала про те, що бачила, побоюючись проблем і вважаючи, що їй однаково ніхто не повірить.

Нагадаємо, що в 2000 році Лондонський Високий суд ухвалив, що принцеса Діана і її друг Файєд загинули в результаті вбивства з необережності. Суд присяжних вирішив, що винними в автомобільній катастрофі, яка сталася в Парижі 1997 року, є водій Діани Анрі Поль, а також фотографи-папараці, який переслідували її автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Німецька журналістка розкрила останню таємницю принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі