пʼятниця, 14 грудня 2007 15:06

Опублікували любовні листи принцеси Діани

Опублікували любовні листи принцеси Діани

В ході розслідування навколо загибелі принцеси Діани були опубліковані особисті любовні листи, які вона писала своєму коханому Доді Аль-фаєду, повідомляє The Sun.

У одному з них принцеса дякує Доді за те, що він приніс радість в її життя. У листі, датованому 6 серпня 1997-го, вона написала: "Коханий Доді, тільки небеса знають, як я можу дякувати тобі. Кожна хвилина з тобою була повна сміху і щастя. Неначе з моїх плечей впав тяжкий тягар. Як і завжди, я сердечно дякую тобі за те, що ти приніс таку радість в життя цього "курчати".

Листи були опубліковані з метою показати, наскільки близькі були їх відносини.

Вищезазначений лист був написаний в останній день відпустки, яку Діана провела з Доді на яхті, і менше ніж місяць до їх смерті .

Другий лист був написаний 13 серпня 1997 року. У нім Діана згадала запонки, які, за її словами, були останнім подарунком їй від батька. Вона писала, що дарує ці запонки Доді, "знаючи, як він буде цьому радий".

Роза Монктон, одна з найближчих подруг Діани, під час слухань розповіла, що Діана мала екстравагантну манеру писати і говорити, але погодилася з твердженням, що ці листи свідчать, що відносини Діани і Доді були серйозними, а не просто швидкоплинним романом, повідомляє  ФАКТNEWS .

Зараз ви читаєте новину «Опублікували любовні листи принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі