вівторок, 30 жовтня 2007 13:02

Один із свідків стверджує, що водій принцеси Діани поводився, як алкоголік

Один із свідків, що виступили на процесі у справі про загибель принцеси Діани, заявив, що водій принцеси Анрі Поль "поводився, як алкоголік" і "грав у гру з фотографами", пише австралійська газета The Sydney Morning Herald. Стефан Дармон у той фатальний вечір 31 серпня 1997 року віз на своєму мотоциклі одного з папараці, що переслідували Діану. Він пояснив, що і раніше повідомляв поліції, як Анрі Поль, чекаючи за кермом автомобіля Mercedes Діану на виході з паризького готелю Ritz і розмовляючи з журналістами, що чергували біля воріт, "намагався створити атмосферу тиску і очікування". "Він грав у гру з фотографами", - заявив Дармон із Парижа по відеозв"язку, виступаючи перед присяжними, які засідали в Лондоні. "Він говорив, що леді Ді буде тут за чверть години, і тому подібне. Я думаю, він хотів дати помилкові наведення фотографам. Вони були в паніці, коли усвідомили, що автомобіль із Діаною від"їхав від чорного ходу готелю".

Дармон зізнався, що його батько був алкоголіком. Поль, сказав свідок, "нагадав мені батька, його очі, манеру поведінки, ось що я подумав".

Нагадаємо, що принцеса Діана, а також її супутник Доді аль-Файед і водій Анрі Поль загинули в автокатастрофі 30 серпня 1997 року, коли автомобіль Mercedes на великій швидкості врізався в одну з опор у паризькому тунелі Альма. В ході експертизи з"ясувалося, що в крові водія був алкоголь в концентрації, що значно перевищувала гранично допустимий для керування авто рівень.

Слухання у справі про загибель принцеси Діани почалися в перших числах жовтня і можуть продовжитися до півроку. Про хід роботи можна дізнатися на спеціальному сайті (англійською мовою), повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Один із свідків стверджує, що водій принцеси Діани поводився, як алкоголік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі