неділя, 17 грудня 2023 06:35

Мокрий сніг та дощ: що прогнозують синоптики на 17 грудня

Мокрий сніг та дощ: що прогнозують синоптики на 17 грудня
В Україні прогнозують дощ та мокрий сніг. Фото: glavcom.ua

У неділю, 17 грудня, у західних областях України пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

Подекуди буде налипання снігу, на дорогах ожеледиця. Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Вітер буде західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря +1... +6 °С. У Карпатах близько 0 °С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно загадуйте бажання вголос: що треба знати про Данилів день

Помірний мокрий сніг з переходом у дощ та мряку буде у північних областях. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря -2... +3 °С.

У центральних регіонах очікується мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря 0... +5 °С.

На півдні та у Криму прогнозують невеликий мокрий сніг із дощем. Подекуди туман. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря +2... +7 °С.

На сході України місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура повітря -4... +1 °С.

Цьогоріч зима в Україні може видатися м'якою і теплою. Водночас опадів буде мало. Переважно йтиме мокрий сніг чи сніг із дощем.

Усі похолодання будуть нестійкими і швидко змінюватимуться вищими температурами. Практично обійдеться без особливих морозів: від нуля до п'яти градусів тепла у денний час.

Зараз ви читаєте новину «Мокрий сніг та дощ: що прогнозують синоптики на 17 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі