четвер, 02 вересня 2021 17:16

"Сеча йшла назад у нирки" - мати благає про допомогу доньці на дев'яту операцію

Автор: Фото надане Іриною Рижковою
  7-річна Ілона Лук’янова з Харкова має екстрофію сечового міхура. Потребує поетапної реконструкції всієї сечостатевої системи. На 9 операцію потрібно €4,2 тис.
7-річна Ілона Лук’янова з Харкова має екстрофію сечового міхура. Потребує поетапної реконструкції всієї сечостатевої системи. На 9 операцію потрібно €4,2 тис.

7-річна Ілона Лук'янова з Харкова має екстрофію сечового міхура. Це вроджене, рідкісне і складне захворювання. Потребує поетапної реконструкції всієї сечостатевої системи. На дев'яту операцію потрібно €4,2 тис.

"Доньці всього сім років, а вона перенесла вже вісім операцій. Це складний і болісний шлях. Всі операції провели за кордоном. Важкою і складною була в чотири місяці. Було післяопераційне ускладнення, сеча йшла назад у нирки. Повне нетримання сечі, - розповіла Gazeta.ua мати Ірина Рижкова. - 2016 року теж була складна операція, тривала понад п'ять годин. Торік зняли стенти й у шийку сечового міхура ввели гель, тому що залишалася проблема з підтіканням. А у квітні цього року зробили корекцію шийки. Зараз лікар у Сербії, де ми лікуємося. Пропонує складнішу операцію. Щоб шийка могла тримати більше сечі. На операцію треба 4,2 тисячі євро. Звертаюся до небайдужих людей із проханням допомогти зібрати потрібну суму. Я мрію, щоб донька була такою ж веселою, як і молодша сестра. Щоб ходила в школу, не соромилася і не комплексувала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Був підвивих і сильно турбував біль" - мати просить допомоги на післяопераційну реабілітацію сина

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7574 0640 1416 (Рижкова Ірина Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Сеча йшла назад у нирки" - мати благає про допомогу доньці на дев'яту операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі