четвер, 30 листопада 2006 20:45

Мобільні оператори підготували новорічні подарунки

Традиційно перед Новим роком і Різдвом оператори мобільного зв"язку змагаються в "роздачі слонів". Абонентам пропонуються всілякі акції й розваги. Цей рік не став виключенням.

Так, молодіжний оператор "Djuice" пропонує завантажувати новорічні й різдвяні мелодії в мобільні телефони, при цьому абонентам доведеться розщедритися на 5 грн за кожну мелодію.

Його найближчий конкурент "Jeans" зробив більш прагматично й запровадив стартовий пакет, у якому перші 3 хвилини в день безкоштовні (без плати за з"єднання) при дзвінках всередині мережі.

У свою чергу life:) пропонує користувачам здійснити підключення під час новорічної акції й одержати в подарунок... ще один пакет life:), але вже з годинниками на додачу.

А наймолодший на українському ринку оператор "Beeline" вирішив одягти своїх абонентів напередодні зимових холодів. За поповнення рахунку абонентам пропонуються (залежно від суми) рукавиці, шапки, шарфики й навіть светри.

Такі метри мобільного ринку, як UMC й "Київстар", обмежилися введенням нових тарифних планів. Перший - увів два "різдвяних" й один новий бізнес-пакети, другий - оголосив про введення нового тарифного плану для контрактних абонентів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мобільні оператори підготували новорічні подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі