пʼятниця, 15 серпня 2008 16:07

МНС ліквідувало лісову пожежу на Харківщині

Пожежа в Харківській області локалізована і погашена. Про це заявив Міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

"Вчора була велика пожежа. Горіло близько 100 гектарів лісу в Харківській області поблизу Изюма. Ми вперше в історії України задіяли пожежні літаки, були два літаки, вони зробили 4 заходи, вони погасили і локалізували її і показали себе надзвичайно ефективними", - сказав Міністр.

В.Шандра відзначив, що пожежники мали справу з надзвичайно небезпечним вогнем, який розносився вітром по верхівках дерев. Ефективна робота пожежних літаків, а також наземної техніки, якою було задіяно близько 100 одиниць, дозволило справитися з пожежею.

"Зараз ми дивимося, чи немає на землі яких-небудь вогнищ вогню з тим, щоб їх погасити", - відзначив Міністр.

Нагадаємо, о 13:10 14 серпня поблизу сіла Семенівка Ізюмського району на території лісництва виникла пожежа хвойного лісу на площі близько 90 га (з них 50 га - верхового), повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «МНС ліквідувало лісову пожежу на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі