понеділок, 05 грудня 2011 12:35

"Міс Земля" стала Ольга Алава з Еквадору
8

Переможницею міжнародного конкурсу краси "Міс Земля 2011" стала представниця Еквадору Ольга Алава.

Фінал конкурсу відбувся 3 грудня у філіппінському місті Кесон-Сіті.

Усього в конкурсі брало участь 90 дівчат з усього світу. Красуні билися за найдорожчу в історії всіх світових конкурсів краси корону - з білого золота з розсипом коштовних каменів.

Ольга Алава народилася 14 лютого 1988 в найбільшому місті Еквадору - Гуаякілі.

Дівчина має ступінь бакалавра в галузі міжнародного бізнесу і володіє, крім рідної іспанської, англійською та китайською мовами.

Її зріст - 173 сантиметри, параметри фігури 88-60-92.

17 березня 2011 у фіналі національного конкурсу краси "Міс Еквадор 2011" Ольга Алава стала третьою віце-міс та отримала право представляти країну на конкурсі "Міс Земля".

Ольга Алава стала другою представницею Еквадору, яка домоглася в цьому році успіху на міжнародному конкурсі краси. До цього інша еквадорка Фернанда Корнехо удостоїлася титулу "Міс Інтернешнл-2011".

Титули віце-міс на конкурсі "Міс Земля" не присуджуються, замість них учасники, які зайняли місця з другого по четверте, отримують титули, пов'язані з різними стихіями.

Так, титул "Міс Повітря", рівнозначний другому місцю, дістався в цьому році представниці Бразилії. Титул "Міс Вода" (третє місце) отримала філіпінка - господиня конкурсу.

Титулом "Міс Вогонь" (четверте місце) була нагороджена дівчина з Венесуели.

Нагадаємо, українки Христина Опаріна і Ніна Астраханцева потрапили в ТОП-16 кращих учасниць конкурсу "Міс Земля-2011".

19-річна Христина Опаріна представляла на конкурсі Україну, 21-річна Ніна Астраханцева - Крим.

Конкурс "Міс Земля" входить в четвірку найпрестижніших конкурсів краси планети. У нинішньому році конкурс проходив на Манілі, оскільки Таїланд потерпає від повені.

Міс Земля серйозно займається проблемами навколишнього середовища. Кожна учасниця повинна представити свій унікальний екологічний проект на актуальну для її країни тематику.

Головна відмінність "Міс Земля" від інших конкурсів у тому, що бездоганна краса є не основним критерієм відбору. Перш за все, в ньому оцінюється конкурсне інтерв'ю, де дівчата висловлюють свою позицію щодо екологічної ситуації, що склалася в світі.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Земля" стала Ольга Алава з Еквадору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі