середа, 02 листопада 2011 13:20

Українка вдягне на конкурс "Міс Земля" костюм амазонки

Власниця титулу "Міс Крим Земля" 22-річна Ніна Астраханцева представлятиме Україну на одному із найдорожчих конкурсів краси "Міс Земля". За рівнем це третій конкурс після "Міс Всесвіт" та "Міс Світу". Переможниця отримає корону із білого золота з діамантами. Фінал відбудеться четвертого грудня на Філіпінах.

На конкурс Ніна везе костюм амазонки. Над ним кримська дизайнерка Юлія Гелеверя працювала два місяці. Це невеликий плащ із 200 пір'їн фазана й павича та труси з ліфчиком зі зміїної шкіри. Вечірня сукня учасниці буде оздоблена італійським кришталем.

Моделлю Ніна працює з 14 років.

"Модельний бізнес лише з боку здається розкішним святом. Але чого коштує одна підготовка до якогось конкурсу, просто не передати. Це все в графі "дуже дорого". Мені з фінансами допомагають батьки. Вони бізнесмени", - розповіла дівчина.

Ніна — одночасно вчиться у двох вузах. В Криму навчається на міжнародного економіста, а в Києві здобуває міжнародне право.

"Мої викладачі розробили для мене індивідуальні графіки. Інколи йдуть на поступки, бо пишаються моїми успіхами. В майбутньому я б хотіла мати свій бізнес. Ресторанний або автомобільний. А модель для мене не більше як хобі. Нормально заробляти на життя цією професією важко", - зауважила вона.

Торік Ніна стала найкрасивішою моделлю світу. А цього року ввійшла в п'ятірку найкрасивіших дівчат світу.

"Краса моделі — це лише половина успіху. Решта — це те, як себе поводиш у звичайному житті, як виглядаєш ненафарбованою, наскільки освічена, як спілкуєшся із людьми. Звідси судді на конкурсах виносять вердикти. А те, як поводишся і виглядаєш на сцені — взагалі нічого не вирішує", - наголосила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Українка вдягне на конкурс "Міс Земля" костюм амазонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі