вівторок, 04 серпня 2020 17:37

Міністр обіцяє висаджувати пасажирів Укрзалізниці в червоних зонах

Міністр обіцяє висаджувати пасажирів Укрзалізниці в червоних зонах
У червоних зонах пасажири зможуть залишити вагон потяга, але повернутися назад - ні. Фото: Reuters

Пасажирські потяги Укрзалізниці відповідного сполучення зупинятимуть у червоних зонах для висаджування пасажирів.

Про це в ефірі "Громадського радіо" повідомив Владислав Криклій, міністр інфраструктури України.

"Мені здається, треба було повідомити людям, як курсуватиме потяг, заздалегідь. Наразі ми звернулися до уряду, щоб можна було висаджування забезпечити, тому що тут питання в тому, щоб мобільність коронавірусу не розповсюджувалася, зрозуміло, що висаджування зробити - це не проблема. Людина може вийти з потяга, але назад уже не зайде, і зрозуміло, що підсідати на зупинці в Тернополі вже не буде. Зараз ми підходимо до цієї логіки, і я сподіваюся, що завтра на уряді такі зміни до постанов зроблять", – заявив Криклій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні пияцтву в потягах: "слуги народу" готують новий законопроєкт

З 1 серпня адаптивний карантин в Україні передбачає поділ усіх регіонів на чотири зони – зелену, жовту, помаранчеву та червону, залежно від епідеміологічної ситуації в кожному окремо взятому. Обмеження діятимуть на всіх рівнях, включаючи зелену зону. Найжорсткіший карантин діятиме в червоній. Перехід регіону з однієї зони до іншої можливий за умови, коли там 5 днів поспіль є зміни одного з визначених показників.

Зараз ви читаєте новину «Міністр обіцяє висаджувати пасажирів Укрзалізниці в червоних зонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі