субота, 25 вересня 2010 13:57

Міліція відпустила водія - "канібала"

Міліція відпустила водія - "канібала"

Росіянина, котрий відкусив пальця запорізькому даішнику відпустили на Батьківщину. Порушену проти нього кримінальну справу призупинили.

"Підозрюваний має значне захворювання серця. Він лікується в російській лікарні. За законом, доки він не одужає, ми не можемо проводити слідчі дії," - пояснює прокурор Василівського району Запорізької області Сергій Спільник.

Інцидент трапився 28 серпня на біля села Каменське на трасі Харьків-Сімферопіль. Працівники УДАІ Запорізької області зупинили за перевищення швидкості "Лексус" з російськими номерами. 48-річний водій з Москви напав на інспектора. Під час бійки росіянин відкусив міліціонеру частину великого пальця.

Постраждалого доправили в лікарню. Пришити відкушену фалангу хірургам не вдалось. Даішнику ампутували те, що від неї лишилось. Проти москвича порушили кримінальну справу за нанесення легкого або середньої тяжкості телесного ушкодження працівнику міліції. Йому загрожувало до 5 років в"язниці. Звинувачений не визнав провину. Заявив, що даішники його побили, а він оборонявся. Прокуратура Василівського району відпустила його на батьківщину під заставу в 17 тисяч гривень.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція відпустила водія - "канібала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі