четвер, 01 липня 2010 14:50

На Донеччині піймали канібала (ФОТО)

У містечку Димитрово, Донецька область, на подвір'ї одного з приватних будинків випадкові свідки помітили предмет, схожий на череп людини. Пізніше інформація підтвердилась повністю. Міліція одразу ж затримала єдиного жителя занедбаної споруди. 71-річний чоловік одразу ж зізнався у вбивстві свого малознайомого приятеля.

Дідусь розповів, що чоловік прийшов до нього на подвір'я і, нічого не кажучи, вдарив по спині залізним прутом. Це господаря обурило, він схопив поруч лежачу сокиру і вдарив нею по голові візитера. Після чого, аби приховати сліди злочину, розчленував труп та викинув його частини у лісопосадку.

Але найбільше шокували міліціонерів результати обшуку. У погребі знайшли поліетиленові пакунки з останками вбитого чоловіка. А на заплямованій кров'ю кухні стояла каструля з вареним м'ясом. На запитання: "Чи їв він це м"ясо?", - старий відповів неймовірно просто та спокійно: "Так".

Слідство призначило психіатричну експертизу.

Magnolia-tv.com

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині піймали канібала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі