неділя, 02 вересня 2007 10:18

Міліція стала на бік рейдерів у захоплені київської стоматології

Вчора зранку представники приватних охоронних структур захопили приміщення стоматологічної поліклініки у Києві по вул.Пімоненка, 10а, повідомив кореспонденту депутат Київської міської ради, заступник керівника фракції БЮТ Андрій Павловський.

За його словами, захоплення приміщення сталося о 7-й годині ранку. Павловський зауважив, що лікарів, які прибули на свої робочі місця, не пропускали до будівлі.

У зв"язку з цим працівники стоматології змушені були викликати працівників правоохоронних органів, зокрема, Шевченківського райвідділу внутрішніх справ.

"Але сталася дивна річ, тому що працівники міліції стали на бік приватних охоронних структур", - сказав Павловський. За його словами, 30 лікарів поліклініки було затримано працівниками міліції. "Їх витягували по-хамськи з лікарні. Фактично відбулося рейдерське захоплення", - сказав Павловський.

Водночас він не уточнив підстави захоплення приміщення. Однак, за його словами, керували процесом захоплення будівлі представники столичної влади, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Міліція стала на бік рейдерів у захоплені київської стоматології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі