неділя, 18 квітня 2010 19:53

Меру Львова подарували кусок балкона

Меру Львова подарували кусок балкона

Депутат Львівської міської ради Олег Бурячок від партії "Реформи і порядок" на сесії подарував меру Андрієві Садовому 4-кілограмовий фрагмент скульптури.

Кусок гіпсової ліпнини відпав з будинку-пам"ятки архітектури на вулиці Гоголя, 10 в центрі міста через рік після його реставрації.

"В тому будинку два гіпсові Аполони тримають на плечах балкон. Недавно скульптури реставрували, а вони вже знов кришаться. Підібрав той кусок на вулиці. Добре, що не впав нікому на голову. Приніс на сесію і після звіту міського голови про роботу виконавчих органів за рік, положив йому той подарунок на стіл", - розповів в коментарі Gazetа.ua Бурячок.

В сесійному залі подарунок депутати зустріли сміхом. Мер Андрій Садовий пообіцяв розібратися в ситуації.

"У Львові вже так повелося, що весною зі снігом сходить асфальт на дорогах вулиць. Площу Ринок замостили хідниками, а вони за рік почали сипатись. На це ж витрачають великі кошти. Чому за погано виконану роботу ніхто не відповідає? Треба, як у Середньовіччя, зробити на площі Ринок символічний стовп ганьби. Там лишати фотографії партачів-реставраторів, халтурників-дорожників, хамів-жеківців", - додав депутат.

Gazetа.ua

Зараз ви читаєте новину «Меру Львова подарували кусок балкона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі