четвер, 12 лютого 2009 21:00

Мер Лондону шокував депутатів брутальною лайкою

Мер Лондону шокував депутатів брутальною лайкою

Мер столиці Великобританії Борис Джонсон (Boris Johnson) в телефонній розмові з головою одного з комітетів Палати общин Кейтом Вазом (Keith Vaz) десять разів вжив лайливі слова, що починаються в англійській мові на літеру "F". Крім того, один з доводів опонента він охарактеризував як "bullshit".

Запис розмови двох політиків став популярним серед членів британського парламенту, деякі депутати виписували з неї цитати. Члени комітету, який очолює Ваз, були особливо вражені відношенням лондонського мера до їх голови і до комітету в цілому.

Розмова Джонсона і Ваза, що відбулася 4 лютого, стосувалася точності коментарів, зроблених мером щодо того, о котрій годині дня він розмовляв з лідером консерваторів Девідом Кемероном про арешт тіньового міністра у справах міграції Демієна Гріна (нагадаємо, це відбулося в кінці листопада).

Помічники Джонсона заявили, що розмова була особистою, а не службовою. Крім того, вони наполягають на тому, що їх бос протягом п"яти хвилин вжив не більше трьох лайок. Сам мер висловив співчуття і заявив про готовність продовжити співпрацю з Кейтом Вазом.

За матеріалами Лента.Ру, Аделанта-Инфо

Зараз ви читаєте новину «Мер Лондону шокував депутатів брутальною лайкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі