неділя, 14 липня 2024 09:14

"Мені це все подобається" - Буданов розповів про замахи на себе

"Мені це все подобається" - Буданов розповів про замахи на себе
Глава ГУР Кирило Буданов був ціллю замахів. Фото: ГУР

Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розповів про замахи на своє життя.

Останній замах викрили на початку травня, сказав він в інтерв'ю NV.

Буданов додав, що цей замах "дай Бог, не останній".

"Мені це все подобається. Це означає, що ми свою роботу робимо правильно. От якщо я раптом їх цікавити перестану - оце буде проблема", - сказав він.

7 травня Служба безпеки України заявила про викриття мережі агентів ФСБ, які планували вбити президента Володимира Зеленського, голову СБУ Василя Малюка, Буданова та інших високопосадовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву після замаху на Трампа

Буданова спитали, хто є ключовим замовником його вбивства у російських структурах.

"Загалом там багато хто намагався і намагається мене вбити, з різних напрямків. Але, як бачимо, ефективність нульова", - відповів глава ГУР.

На колишнього президента США Дональда Трампа скоїли замах під час передвиборчого мітингу у штаті Пенсільванія. Експрезидента вивели й евакуювали з місця події. Пізніше американські ЗМІ повідомили, що він отримав поранення у вухо.

Окружний прокурор повідомив про двох загиблих внаслідок інциденту. Це - особа, яка стріляла та один з глядачів. Ще один глядач перебуває у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «"Мені це все подобається" - Буданов розповів про замахи на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі