четвер, 08 жовтня 2009 16:24

Медведєв відходить від ідеології Путіна - FT

Медведєв відходить від ідеології Путіна - FT

Призначення Дмитром Медведєвим двох нових спічрайтерів свідчить: російський президент почувається все впевненіше, стверджує The Financial Times. Єва Василевська, яка працює в команді спічрайтерів Медведєва з часів, коли він був першим віце-прем"єром, підвищена до посади старшого спічрайтера, повідомляє кореспондент Чарльз Кловер. "Оглядач Олексій Чадаєв, як очікується, незабаром буде призначений спічрайтером в апарат першого заступника глави Адміністрації президента Владислава Суркова", - стверджує видання. Між тим в січні Чадаєв публічно розкритикував ідеологічну концепцію Суркова.

Перестановки підкреслюють, що Медведєв, мабуть, відходить від ідеології Путіна: досі Медведєв призначив дуже мало посадових осіб, переважно губернаторів, а в президентській адміністрації переважають ті, хто працює з часів його попередника, відзначає видання.

Новини навели журналістів на здогадку, що Джохан Поллиєва, колишній спічрайтер Єльцина і Путина, буде відсунута на задній план, хоча вона як і раніше числиться помічником президента.

Вчора газета "Ведомости" з посиланням на неназване джерело в Кремлі повідомила про швидку відставку голови президентської адміністрації Сергія Наришкіна, але інше джерело в російському керівництві сказало в інтерв"ю Financial Times, що це лише гіпотеза.

InoPressa.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв відходить від ідеології Путіна - FT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі