пʼятниця, 16 жовтня 2009 14:54

Медведєв хоче створити конкуренцію приймальням Путіна

Медведєв хоче створити конкуренцію приймальням Путіна

У регіонах з"являться приймальні президента по роботі зі зверненнями громадян. Про це "Ведомостям" розповіло джерело, близьке до керівництва одного з полпредств президента. Протягом місяця полпреди повинні створити приймальні у всіх округах, в решті обласних центрів роботу організовують федеральні інспектори. Курує роботу замкерівник адміністрації Олександр Бєглов. Не виключено, що в деяких приймальнях з громадянами поспілкується сам Медведєв.

Медведєв доручив створити приймальні ще в квітні, розповіла прес-секретар президента Наталія Тімакова. Вони організовуються за рахунок грошей, що виділяються на діяльність полпредств, і додаткового фінансування не вимагатимуть. Президентські приймальні будуть оснащені відеоконференцзв"язком і допоможуть налагодити роботу чиновників зі зверненнями громадян. Тімакова підкреслила, що з приймальнями Володимира Путіна їх порівнювати не варто, адже ті діють більше як громадські організації

Співробітник одного з полпредств розповів, що площа приймалень повинна бути не менше тих, що відведені під приймальні Путіна. Так, в Ростові приймальню президента планують відкрити в будівлі колишнього кінотеатру "Буревестник", а в столиці Приволзького округу приймальня розміститься в Нижегородському кремлі.

Приймальні прем"єра Володимира Путіна були сформовані в 2008 р., їх очолюють відомі в регіоні політики-єдинороси або громадські діячі. Політологи не виключають, що з часом між приймальнями Медведєва та Путіна може виникнути конкуренція.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Медведєв хоче створити конкуренцію приймальням Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі