понеділок, 04 січня 2021 08:40

Медичний гороскоп на 4 січня: що допоможе здолати мігрень

Медичний гороскоп на 4 січня: що допоможе здолати мігрень
Не зловживайте тонізуючими препаратами. Частіше змінюйте форми діяльності. Фото: pixabay.com

4 січня ваш ніс буде особливо чутливим до запахів. Можна зайнятися ароматерапією. Прийміть ввечері ванну з ефірними оліями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гостро відчуватиметься загальна слабкість організму, - говорить астрологиня. – Добре відпочиньте у вихідні. Не зловживайте тонізуючими препаратами. Частіше змінюйте форми діяльності. Відмовтеся від уживання молочних продуктів. Вони викликатимуть процеси бродіння у кишечнику. Голодувати у ці дні не можна. Надокучатимуть мігрені. Аби їх здолати, майте з собою знеболювальне і більше часу проводьте на свіжому повітрі. Прогулянки оздоровлюватимуть і підбадьорюватимуть".

Овен

Уваги потребуватиме хребет. Займіться укріпленням м'язів спини. Тримайтеся рівно під час пересування пішки. Стережіться падіння.

Телець

Схильним до мігрені бажано мати з собою ліки. Головний біль заважатиме зосередитися на роботі навіть здоровим людям.

Близнюки

Прогнозується погіршення стану хворих на панкреатит. Шлунок гірше справлятиметься з перетравлюванням їжі. Їжте малими порціями.

Рак

Мобілізуйте захисні сили організму. Замість кави пийте чаї з цілющих трав. Додавайте у їжу більше зелені.

Лев

Неспокійний день. Відчуватиметься загальна пригніченість. Підтримуйте бадьорість тіла. Це допоможе відновити добрий настрій.

Діва

Ввечері набрякатимуть ноги. Особливо це стосуватиметься людей із захворюваннями судин та вагітних. Подбайте про себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно скласти плани на рік і виконати їх - поради експерта

Терези

Знижується гострота слуху. Бережіть вуха від протягів та вітрів. Застуда може дати ускладнення на нервову систему. Прогресуватимуть неврози.

Скорпіон

Нові косметичні препарати можуть дати алергійну реакцію. Не випробовуйте їх на собі перед виходом на роботу. Зробіть це ввечері.

Стрілець

Хвороби статевих органів провокуватимуть зниження потенції. Не допускайте переходу захворювання у хронічну стадію. Вчасно звертайтеся до лікаря.

Козеріг

Подбайте про додаткове зволоження шкіряних покровів. Не допускайте знежирення шкіри рук від тривалого контакту із засобами побутової хімії.

Водолій

Запобігайте появі кишкових інфекцій. Перевіряйте термін придатності консервів до споживання. Не пийте сирої води.

Риби

Після сну можуть з'явитися набряки під очима. Стимулюйте виведення рідини з організму. Зверніться за консультацією до уролога у разі появи болю в області нирок.

Чим порадує погода у перший понеділок року. Синоптик здивувала прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 4 січня: що допоможе здолати мігрень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі