вівторок, 29 грудня 2020 09:10

Медичний гороскоп на 29 грудня: що зробити, аби почуватися чудово весь рік

Медичний гороскоп на 29 грудня: що зробити, аби почуватися чудово весь рік
Аби почуватися чудово, достатньо оточити себе людьми, яких любите. Фото: pixabay.com

29 грудня задумайтеся над тим, що турбувало вас цьогоріч. Найкращий час почати новий курс лікування і забути про недугу назавжди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Набирайтеся сили на цілий рік, - говорить астрологиня. – Аби почуватися чудово, достатньо оточити себе людьми, яких любите. Запишіться до спортивного залу і басейну. Налягайте на водні процедури. Це допоможе загартувати організм. Подаруйте коханим абонемент до спортивного залу. Разом займатися веселіше. Користуйтеся кремами, що зволожують шкіру рук. Бережіть дихальні шляхи. Вчасно лікуйте кашель. Не допускайте розвитку пневмонії".

Овен.

Непокоїтиме бурчання у животі. Приділіть увагу своєму харчуванню. Не допускайте великих перерв між прийомами їжі. Подбайте про сумісність продуктів.

Телець.

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Часом турбуватиме головний біль. Знижується працездатність. Не засиджуйтеся довго на роботі. Прогуляйтеся ввечері пішки.

Близнюки.

Різко підвищується кров'яний тиск. Є небезпека носової кровотечі. Погано почуватимуться жінки у критичні дні.

Рак.

Можливі перебої в роботі серця. Дослухайтеся до самопочуття. По можливості створіть собі комфортні умови для роботи. Уникайте стресів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 грудня – 3 січня: на які події буде багатий тиждень, який закінчує і починає рік

Лев.

Не допускайте розвитку анемії. Голодувати у цей день не можна. Не обмежуйте себе у споживанні городини. Сирі овочі та фрукти мають бути основою раціону.

Діва.

Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Важкі жири погано розщеплюватимуться у шлунку. У разі помітного загострення хвороби порадьтеся з лікарем щодо подальшого лікування.

Терези.

Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Зранку важко буде підняти себе з ліжка. Відмовтеся від додаткової роботи. Сил на неї може не вистачити.

Скорпіон.

Не бажано проводити операції. Особливо на органах черевної порожнини. Можуть виникати ускладнення як в процесі хірургічного втручання, так і в період реабілітації.

Стрілець.

Уважно вивчайте взаємодію лікарських препаратів. Пам'ятайте про можливі побічні ефекти. Не займайтеся самолікуванням. Ви зашкодите собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми зробили крок в еру Водолія: астрологічний прогноз на 2021 рік

Козеріг.

Травмовані колись суглоби знов нагадають про себе. Незручний рух може викликати повторне пошкодження. Бережіть себе.

Водолій.

Прискорюється процес утворення піску та каменів у сечогінних шляхах. Відмовтеся від бульйонів. Не варто їсти м'ясо та яйця. Замість чаю випийте компот.

Риби.

Знизиться гострота зору. Це тимчасове явище. Частіше давайте очам відпочинок. Не слід підбирати окуляри.

Щоб прожити 2021 рік цікаво та успішно, варто пам'ятати про невдалі та щасливі місяці року.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 29 грудня: що зробити, аби почуватися чудово весь рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі