неділя, 27 грудня 2020 09:10

Медичний гороскоп на 27 грудня: що допоможе покращити самопочуття в останню неділю року

Медичний гороскоп на 27 грудня: що допоможе покращити самопочуття в останню неділю року
Не відмовляйте собі у повноцінному відпочинку. Фото: pixabay.com

27 грудня відмовтеся від пересолених та копчених страв. Не провокуйте загострення хвороб нирок. Залишайтеся тверезими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не допускайте екстремальних фізичних навантажень, - говорить астрологиня. – Ваші судини його не витримають. Не наражайте життя на небезпеку. Більше уваги приділіть догляду за шкірою. Вона потребуватиме додаткового зволоження. Завітайте до косметолога. Погіршується обмін речовин. Є небезпека шлункових розладів. Подбайте про здорове харчування. Зважайте на сумісність продуктів. Покращити самопочуття в останню неділю року допоможуть збалансоване харчування та обідній сон. Не відмовляйте собі у повноцінному відпочинку".

Овен

Погіршується капілярний кровообіг. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Почніть ранок з активних вправ. Прийміть контрастний душ. Залишайтеся тверезими.

Телець

Є небезпека зараження на вірусну інфекцію. Добре мийте руки. Не вживайте сирих овочів. Пийте кип'ячену воду.

Близнюки

Обмежте денний раціон. Спробуйте роздільне харчування. Відмовтеся від екзотичних страв. Дайте можливість шлунку відпочити.

Рак

Похід до перукарні бажано відкласти. Не варто стригти волосся. Воно не триматиме нової зачіски. Час позбавитися мозолів. Зробіть ванночки для ніг перед сном.

Лев

Більше часу приділіть водним процедурам. Відвідайте лазню чи басейн. Сприяйте нормалізації водно-сольового обміну.

Діва

Не допускайте потрапляння пилу чи піску на слизову ока. Можливе загострення кон'юнктивіту. Відкладіть придбання лінз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми зробили крок в еру Водолія: астрологічний прогноз на 2021 рік

Терези

Погіршується стан хворих на дисбактеріоз. Уповільнюється обмін речовин. Схильним до запорів варто уважно підходити до підбору страв.

Скорпіон

Займіться вправами на відновлення гнучкості хребта. Запобігайте розвитку сколіозу. Відкладіть на кілька днів похід до мануального терапевта.

Стрілець

Стережіться отруєння парами хімічних речовин. Займайтеся своїми справами у добре провітрюваному приміщенні. Не майте справи з фарбами та пальним.

Козеріг

Сприяйте вимиванню піску із сечогінних шляхів. Відмовтеся від звичного чаю й кави. Пийте чисту воду протягом дня. Їжте фрукти.

Водолій

Підвищується кровоточивість ясен. Загострюється пародонтоз. Зверніться за порадою до лікаря. Відмовтеся від грубої їжі.

Риби

Не провокуйте руйнування емалі зубів. Не допускайте різкого перепаду температур напоїв і страв. Більше уваги приділіть гігієні ротової порожнини.

27 грудня – вдалий день для спілкування у дружній компанії. Зустріньтеся з тими, з ким хочете підтримувати міцні стосунки у наступному році.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 27 грудня: що допоможе покращити самопочуття в останню неділю року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі