субота, 19 грудня 2020 10:32

Медичний гороскоп на 19 грудня: астролог вразила прогнозом

Медичний гороскоп на 19 грудня: астролог вразила прогнозом
Вашому організму не вистачатиме тепла. Погрійтеся ввечері у ванній. Фото: pixabay.com

19 грудня проведіть із рідними. Не варто вибиратися до розважального центру і перебувати серед натовпу. Зростає ризик заразитися вірусними інфекціями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дайте можливість тілу більше рухатися, - каже астролог. - Добре розігрівайте м'язи перед початком тренувань. Пильнуйте за самопочуттям. Відмовтеся від загартовуючих процедур. Не переохолоджуйтеся. Вашому організму не вистачатиме тепла. Погрійтеся ввечері у ванній. Стежте за динамікою самопочуття. Можуть загостритися хронічні хвороби. Підвищення температури свідчитиме про наявність запальних процесів".

Овен

Підвищується ламкість волосся. Скористайтеся засобами для укріплення його коренів. Не варто стригтися у ці дні.

Телець

Схильним до запорів людям слід уникати важких страв. Бажано віддати перевагу роздільному харчуванню. Пийте чисту воду перед їдою.

Близнюки

Відмовтеся від уживання молочних продуктів. Вони викликатимуть процеси бродіння у кишечнику. Голодувати у ці дні не можна.

Рак

Гостро відчуватиметься загальна слабкість організму. Добре відпочиньте у вихідні. Не зловживайте тонізуючими препаратами. Частіше змінюйте форми діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня попередила, чого не можна дарувати на Новий рік

Лев

Приводів для роздратування буде немало. Умійте сприймати зовнішні подразники стримано. Так ви збережете своє здоров'я.

Діва

Турбуватимуть болі у суглобах. Гірше почуватимуться хворі на ревматизм. Намагайтеся не переохолоджувати кінцівки.

Терези

Сприяйте виведенню піску із сечогінних шляхів. Не робіть цього при наявності каменів у нирках. Їх просування може дати важкі наслідки.

Скорпіон

Приділіть більше уваги особистій гігієні. Стережіться випадкового занесення інфекції в організм. Користуйтеся стерильним медичним обладнанням.

Стрілець

Бережіть очі від надмірних навантажень. Є загроза різкого зниження гостроти зору. Не варто багато читати у вихідні. Перед сном зробіть розслаблюючі компреси на повіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати зимового сонцестояння 2020 року

Козеріг

Прогресуватиме процес утворення тромбів у судинах. Сприяйте розрідженню крові. Не допускайте надмірного фізичного навантаження.

Водолій

По можливості відмовтеся від внутрішньовенних ін'єкцій. Не провокуйте запальних захворювань судин. Не можна проводити переливання крові.

Риби

Ваш ніс буде особливо чутливим до запахів. Можна зайнятися ароматерапією. Прийміть ввечері ванну з ефірними оліями.

19-20 грудня не соромтеся виявляти ініціативу. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 19 грудня: астролог вразила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі