понеділок, 14 грудня 2020 11:50

Медичний гороскоп на 14 грудня: як сонячне затемнення відіб'ється на нашому здоров'ї

Медичний гороскоп на 14 грудня: як сонячне затемнення відіб'ється на нашому здоров'ї
Повне сонячне затемнення відбудеться 14 грудня. Фото: pixabay.com

14 грудня відбудеться Сонячне затемнення. Особливо уважні до свого самопочутя мають бути Раки, Леви, Стрільці і Риби. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Потурбуйтеся про повноцінний сон, - каже астролог. – Перевтома може недобре відбиватися на вашому обличчі. А на роботі та на побаченні бажано виглядати якнайкраще. Уникайте тривалого перебування серед численного натовпу. Стережіться захворювання на вірусні інфекції дихальних шляхів. Не відмовляйте собі у повноцінному статевому житті. Це один із природних рецептів підтримання гормонального балансу в організмі".

Овен

Добрий час для проведення оздоровчих процедур. Займіться загартуванням організму. Відвідайте басейн.

Телець

Нагадає про себе хвора печінка. Розпочніть черговий курс лікування. Відмовтеся від смажених та гострих страв. Не слід зловживати алкоголем.

Близнюки

Активізуватиметься процес відкладання солей у суглобах. Намагайтеся запобігти подальшому розвитку остеохондрозу. Заплануйте курс лікувального масажу.

Рак

Добре обробляйте поверхню рани або післяопераційного шва. Запобігайте нагноєнню. Чищення шкіри обличчя довірте косметологу.

Лев

Не допускайте статевих контактів з випадковими партнерами. Стережіться інфекційних захворювань. Оперативне лікування органів репродуктивної системи слід відкласти.

Діва

Проведіть профілактичні процедури для запобігання загострення гаймориту. Не варто спати з відкритими вікнами. Прохолода ночі може стати причиною появи нежиті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 грудня: як пережити останнє затемнення 2020 року

Терези

Слідкуйте за роботою серця. Контролюйте показники артеріального тиску. Різкі його коливання можуть призвести до розриву судин. Стережіться внутрішніх крововиливів.

Скорпіон

Добра нагода позбавитися шкідливих звичок. Вашим намірам сприятимуть зірки. Підтримуйте здоровий спосіб життя. Зберігайте бадьорий настрій.

Стрілець

Підвищується ламкість волосся й нігтів. Займіться їх укріпленням. Відвідайте перукарню у другій половині дня. Нова зачіска личитиме вам.

Козеріг

Мийте руки перед їжею. Піддавайте термічній обробці продукти. Перевіряйте строк реалізації консервів. Є ризик захворювання на кишкову інфекцію.

Водолій

Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Не переобтяжуйте шлунок. Продумайте свій денний раціон. Бажано не вживати несумісні один з одним продукти.

Риби

Турбуватимуть болі у суглобах. Погіршується рухливість кінцівок. Дозуйте навантаження під час тренувань. Бережіть коліна від травм.

Астролог зробила вражаючий прогноз на тиждень і дала кілька корисних порад.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 14 грудня: як сонячне затемнення відіб'ється на нашому здоров'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі