неділя, 13 грудня 2020 20:00

Гороскоп на 14-20 грудня: чим здивує тиждень, який розпочнеться із Сонячного затемнення

Гороскоп на 14-20 грудня: чим здивує тиждень, який розпочнеться із Сонячного затемнення
З'явиться бажання швидко усе змінити. Слідкуйте за своїми словами і діями. Фото: pixabay.com

14 грудня відбудеться Сонячне затемнення. Його вплив ми відчуватимемо ще довго. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це дасть черговий спалах вірусної інфекції та акції громадянської непокори, - каже астролог. – Люди вийдуть на вулиці. З'явиться бажання швидко усе змінити. Слідкуйте за своїми словами і діями. У багатьох затьмариться розум. Це тиждень фатальних рішень. Чимало політиків позбудуться своїх посад. Бунти виникатимуть на невеликих підприємствах і плавно переростатимуть у всезагальні. Владі зараз треба утриматися від гарячкових рішень, бо запустять незворотні процеси в державі. Народ більше не мовчатиме".

Овен (21 березня – 20 квітня)

У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Творіть красу у своєму домі. Це вдалий час, аби завершувати ремонти. Братимете на себе справи, які іншим не під силу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Силою доведеться добиватися того, що раніше давалося легко. Змінювати місце роботи, братися за нову справу чи переїздити кудись до середи не варто. Постійної уваги будуть потребувати діти. Не сваріться через це з коханими.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пильнуйте за гаманцем. Не залишайте без нагляду свої речі. Операції з нерухомістю краще перенести. Не розповідайте знайомим про родинні проблеми. Дуже скоро пошкодуєте про це.

Рак (22 червня – 22 липня)

За новорічними подарунками вирушати зарано. Чогось гарного і корисного не знайдете, а гроші витратите. Стежте за змінами курсу валют. Радьтеся з коханими, озвучуйте свої сумніви.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Працездатність знижується. Намагайтеся частіше розслаблятися. Стежте за змінами в економіці. Ви зумієте не тільки вдало розмістити свій капітал, але й примножити заробітки. Жити на широку ногу зараз не варто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко буде приймати розумні рішення. Не знатимете, куди рухатися далі. Стежте, що не вдається, і зумійте це відпустити. Ідіть з роботи, де постійно ставлять палки в колеса і погрожують звільненням. Попереду набагато кращі часи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: кому астролог пророчить фінансовий успіх

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Мало що вдаватиметься, та це не привід опускати руки. Зробіть генеральне прибирання у домі. Приділіть більше часу справам сімейним. Вдалий період для ремонту сантехніки, заміни меблів і генерального прибирання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Коли приймаєте рішення, пам'ятайте, що воно стане остаточним. Щось переграти згодом не вдасться. Добре обдумуйте кожен фінансовий крок. Гроші даватимуться важко. Настрій псуватимуть постійні скарги батьків та коханих.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень випробовуватиме на стійкість та уміння тримати удар. Залишайтеся терплячими. Не приймайте близько до серця чужі зауваження. Важко буде комусь сподобатися. Не час іти на співбесіду і змінювати місце роботи.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Уникнете помилок, бо не гарячкуватимете. Не поспішайте виконувати вказівки начальства. Їх відмінять. Зберігайте поміркованість у справах. Грошей стає більше. Частину заробленого віддайте на благодійність.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не спішіть з прийняттям рішень. Добре розгляньте усі пропозиції, які надходять. Гроші йтимуть до ваших рук. Чим повільніше рухатиметеся зараз вперед, тим швидше досягнете своєї мети. Не час влаштовувати особисте життя. Ваші обіцянки використають проти вас.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З'являться безсоння і тривожність. Реагуватимете на зміни погоди та переміни у житті країни. Шукайте приводів для оптимізму. Спілкуйтеся з людьми, які надихають і піднімають настрій. Усе проходить і це пройде. Кінець тижня принесе гарні заробітки.

Астролог розповіла, які зміни чекають на людство після 21 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14-20 грудня: чим здивує тиждень, який розпочнеться із Сонячного затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі