пʼятниця, 01 січня 2021 09:20

Медичний гороскоп на 1 січня: як швидко і легко позбутися симптомів похмілля

Медичний гороскоп на 1 січня: як швидко і легко позбутися симптомів похмілля
Збагатіть своє харчування вітаміном С. Користуйтеся профілактичними зубними пастами. Фото: pixabay.com

1 січня важкість у голові заважатиме зосередитися. Не засиджуйтеся на одному місці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Більше рухайтеся пішки, - говорить астрологиня. – Стимулюйте нормальний кровообіг. Після новорічної ночі актуальним буде питання, як позбутися симптомів похмілля. Переслідуватиме головний біль, спрага, нудота, дратівливість і поганий настрій. Позбутися похмільного синдрому допоможуть сорбенти, негазована мінеральна вода, м'ятний чай і бульйон. Проведіть профілактику пародонтозу. Збагатіть своє харчування вітаміном С. Користуйтеся профілактичними зубними пастами".

Овен

Посилюються процеси бродіння у кишечнику. Непокоїтиме бурчання у животі. Не варто експериментувати з екзотичними стравами. Стережіться отруєння.

Телець

Поставтеся серйозно до проявів ознак застуди. Вона може дати ускладнення на серцево-судинну систему. Під час підвищення температури не порушуйте постільного режиму.

Близнюки

Слабшають м'язи спини. Прогресуватиме сколіоз. Слідкуйте за своєю поставою. Не сідайте у переповнений транспорт. Бережіть спину від травм. Лягайте спати на низькій подушці.

Рак

Підвищується ламкість кровоносних судин. Збільшиться кількість хворих на інсульт. Не допускайте різкого підвищення артеріального тиску.

Лев

Схильним до набряків варто потурбуватися про себе. Попийте сечогінні препарати. По можливості не працюйте тривалий час стоячи.

Діва

Печінка погано справлятиметься зі своїми функціями. Може з'явитися гіркота у роті. Не розпочинайте нового курсу лікування. Перейдіть на варені та парені негострі страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 грудня – 3 січня: на які події буде багатим тиждень, який закінчує і починає рік

Терези

Не можна фарбувати волосся. Воно потребуватиме підживлення. Бажано висушувати голову без використання гарячого фена.

Скорпіон

Загострюються запальні процеси у нирках. Утруднюється сечовиділення. Вчасно зверніться за порадою до лікаря.

Стрілець

Не допускайте нервового виснаження. Частіше робіть перерви під час роботи. Ввечері зніміть денну напругу у ванній. Послухайте приємну музику

Козеріг

Посильте догляд за ротовою порожниною. Займіться профілактикою пародонтозу. Видаляти зуби у цей день не можна.

Водолій

Зранку добре попартеся у сауні. Сприяйте виведенню токсинів з організму через потові залози. Пийте чисту воду.

Риби

Не проводьте косметичних операцій. Ви можете зіпсувати свою зовнішність. Бережіть шкіру від пошкодження.

1 січня багато чого вдаватиметься тим, хто знає, чого хоче від життя. Астрологиня порадила, як провести цей день, аби щастило весь рік.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 1 січня: як швидко і легко позбутися симптомів похмілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі