четвер, 11 серпня 2022 15:55

McDonald's повертається в Україну – Кулеба

McDonald's повертається в Україну – Кулеба
McDonald's повертається до України

Компанія McDonald's відновлює роботу частини ресторанів в Україні.

Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни. Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів потребуватиме ще певного часу, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіян годуватимуть в заміннику McDonald's

"Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається", – повідомив він.

Він додав, що влада вела тривалі переговори й переконувала McDonald's відновити роботу в Україні.

"Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка всім, хто долучився до цієї адвокації в США й в Україні", – зазначив Кулеба.

Міністр також зауважив, що справа далеко не лише в бігмаках, за якими так скучили мільйони українців.

"Повернення великої американської компанії – це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри війну", – зазначив він.

За його словами, це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії.

"Це, зрештою, частина відновлення України", – підкреслив Кулеба.

Після початку повномасштабної агресії Росії проти України компанія McDonald's заявила, що зачиняє ресторани й припиняє роботу на території обох країн.

Раніше в McDonald's заявляли, що не відновлюватимуть роботу в Україні до завершення бойових дій. Працівники мережі займалися лише гуманітарною допомогою, але зарплати їм виплачували.

Зараз ви читаєте новину «McDonald's повертається в Україну – Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі